Kundaliní jóga – Od kořenů ke koruně

Termín: od 9. září 2019 do 10. února 2020
Čas: každé pondělí, 17:00 – 18:30 hod. (podle rozvrhu)
Místo konání: Studio Sunyé, Rokycanova 114, Vysoké Mýto

Na jednotlivé lekce je třeba se min. dvě hodiny přihlásit na e-mailu veronikasilar@gmail.com nebo zprávou SMS na tel. 774 837 862. Můžete se také přihlásit na celý kurz.

Kundaliní jóga je známá také jako jóga vědomí. Zaměřuje se především na posilování a nervového a imunitního systému. Vede k celkovému zlepšení života. Nedílnou součástí každé lekce kundaliní jógy je fyzické cvičení, relaxace a meditace.

V těchto lekcích kundalini jógy projdeme postupně celé tělo “odzdola nahoru” či od “kořenů ke koruně”. Pomůže nám k tomu jógová mapa čaker (energetických center v těle) a sestavy z kundalini jógy podle Yogi Bhajana.

Budeme postupovat po jednotlivých čakrách od první k sedmé, krátce si je představíme, a zaměříme se, jak na jejich fyzické aspekty (tělesné orgány), tak na energetická či emoční témata související s danou čakrou. Řekneme si také praktické tipy, jak podpořit funkci jednotlivých oblastí v každodenním životě.

Témata jednotlivých čaker:
První čakra – vylučovací orgány, uzemnění, bezpečí a přežití
Druhá čakra – pohlavní orgány, intimita, kreativita, vědomé vztahy
Třetí čakra – trávení, sebedůvěra, akce, vnitřní rovnováha
Čtvrtá čakra – srdce, plíce, brzlík, soucit, laskavost, láska
Pátá čakra – hrdlo, štítná žláza, opravdovost, kreativita, sebevyjádření, síla slova
Šestá čakra – mozek, hypofýza, soustředění, intuice, životní záměr
Sedmá čakra – mozek, epifýza, pokora, duše, jednota, Nekonečno
Aura – spojení všech čaker, elektromagnetické pole, prosazení a ochrana

Lekce jsou vhodné pro začátečníky i pokročilé. Vítáni jsou ženy a muži bez omezení věku. Cvičení se dá jednoduše přizpůsobit nejrůznějším potřebám. Skvěle se hodí jako doplněk či posílení osobního směřování a praxe. Přijďte takoví, jací zrovna jste.

Přijďte v pohodlném oblečení. Přineste si láhev s vodou. Vezměte si také deku, mikinu či svetr, teplé ponožky a šátek pro větší pohodlí a uvolnění při relaxaci.

Cyklus je otevřený, není třeba jej absolvovat od začátku do konce. Můžete se připojit kdykoliv.

Lekcemi vás provází…
Veronika Damanpreet Kaur Šilarová žije jógou a ájurvédou. Věří, že životních změn se dá dosáhnout především na základě jemnosti, lásky, porozumění a radosti. Je certifikovanou lektorkou kundaliní jógy podle Yogi Bhajana a hatha jógy (RYT 200). Pomáhá lidem nalézat životní cestu, po které mohou sami kráčet, aby jim bylo dobře. Nabízí osobní konzultace. Podrobněji…

Místo konání
Studio Sunyé

Termín
od 9. září 2019 do 10. února 2020
každé pondělí od 17:00 do 18:30 hod.
přesná data konání lekcí naleznete v rozvrhu

Cena
i) Jednorázové vstupné: 170,- Kč
ii) Permanentka na tento kurz: 2300,- Kč (platnost do 10. února 2020)
Permanentky lze za poměrnou částku zakoupit kdykoliv v průběhu vypsaného kurzu. Odečítá se 25 % z ceny lekcí zbývajících ve vypsaném kurzu.

REZERVACE / PŘIHLÁŠENÍ

 

– CO JE KUNDALINÍ JÓGA
– REPORTÁŽ O KUNDALINÍ JÓZE Z ROKU 2015 V ČEŠTINĚ
– PRŮBĚH LEKCE KUNDALINÍ JÓGY A DOMÁCÍ PRAXE
– SEMINÁŘE A PRAVIDELNÉ LEKCE KUNDALINÍ JÓGY
– NAJDĚTE SI UČITELE V ČESKÉ REPUBLICE

 

Akce je určena pro zdravé lidi. V případě pochybností se o účasti poraďte se svým lékařem. Účastí na události potvrzujete, že jste plně fyzicky i psychicky způsobilí se tohoto typu akce zúčastnit. Všechna zdravotní omezení, včetně těhotenství, je třeba oznámit vyučujícímu před začátkem akce. Účastí na události dále potvrzujete, že jste plně zodpovědní za veškeré zdravotní a jiné následky, komplikace a zhoršení zdravotního stavu, které by vám účast na akci mohla způsobit.

Kategorie:

Související:

  • Od kořenů ke koruně (K jóga a čakry)Kundaliní jóga je známá také jako jóga vědomí. Zaměřuje se především na posilování a nervového a imunitního systému. Vede k celkovému zlepšení života. Nedílnou součástí každé lekce kundaliní jógy je fyzické cvičení, relaxace a meditace. V těchto lekcích kundalini jógy projdeme postupně celé tělo “odzdola nahoru” či od “kořenů ke koruně”.…
  • Pokud nejste zapsáni na celý kurz, pak se na jednotlivé lekce hlaste min. dvě hodiny předem na e-mailu veronikasilar@gmail.com nebo zprávou SMS na tel. 774 837 862.  Kundaliní jóga je známá také jako jóga vědomí. Zaměřuje se především na posilování a nervového a imunitního systému. Vede k celkovému zlepšení života. Nedílnou součástí každé lekce…
  • Napětí a uvolnění (K jóga pro začátečníky)Kundaliní jóga je známá také jako jóga vědomí. Zaměřuje se především na posilování a nervového a imunitního systému. Vede k celkovému zlepšení života. Nedílnou součástí každé lekce kundaliní jógy je fyzické cvičení, relaxace a meditace. Na tomto kurzu se postupně seznámíme se základními prvky kundaliní jógy: vědomým dýcháním, fyzickým cvičením (krijemi),…